Odgovara:
Ana Jovanović, dr. vet. med.,
Pet centar, Bulevar M. Milankovića 1v, Beograd

 

P: Da li postoje vitamini za miša i koje mi preporučujete. Selena

O: U našoj ponudi postoji preparat Anima Strath preparat za imunitet i apetit u obliku tonikamikro granula. Anima Strath jača otpornost organizma, povećava apetit kod obolelih životinja promoviše rast, povećava telesnu masu, izdržljivost, utiče na plodnost i pomaže u formiranju zdravog i sjajnog krzna. Vitaminsko mineralni tonik koji sadrži jedinstvenog sastava jer sadrži biljne proteine, masti i ugljene hidrate, ali i 11 vitamina, 19 minerala (uljučujući kalcijum, fosfor, gvožđe i selen), 20 amino kiselina i 11 opštih gradivnih materija organizma. Anima Strath se može dati direktno ili pomešana sa hranom i daje se 1/2 kafena kašikica kod malih životinja. 

Takođe važno je napomenuti da ishrana Vašeg ljubimca mora biti kvalitetna i pravilno izbalansirana kako bi se izbegli problemi koju mogu nastati kao posledica deficitarne ishrane, ili loše izbalansirane i ishrane niskih energetskih vrednosti. Zbog toga je najbolje da osnov ishrane bude gotova zrnasta hrana za miševe.

Iz naše ponude bismo izdvojili Versele Laga Rat&Mouse peletirana hrana za pacove i miševe, Vitapolovu potpunu hrana za miševe i gerbile kao i Versele Laga Crispy Snack Fibres peletirana hrana za glodare. Našu aktuelnu ponudu hrane, kako i dodataka kod ishrane miševa možete pogledati u okviru naše veb prodavnice u opciji Male životinje

Ishranom Vašeg ljubimca ovakvom hranom možete biti sigurni da ste mu pružili zdrav i kvalitetan obrok, te je dodavanje vitamina potrebno i indikovano jedino u slučaju bolesti i oporavka.

OZNAKE:

Afrički tvor - polni ciklus, sterilizacija i higijena

Sledeći članak