Pretražujte...
PRETRAŽI PROIZVODE
Kategorije

Besplatna dostava za porudžbine preko 2900rsd!

PET CENTAR KLUB

Dobro došli na stranicu Pet centar kluba!

Pet centar klub nagrađuje vernosti svojih kupaca!
Već 15 godina svojim članovima pruža niz sjajnih pogodnosti pri kupovini u Pet centar prodavnicama. Zvuči zanimljivo? Saznajte više!

Članske pogodnosti

 • Fleksibilni popusti pri kupovini, na osnovu bodova sakupljenih Vašom prethodnom potrošnjom
 • Mogućnosti ostvarivanja dodatnih i nagradnih bodova, za dodatne pogodnosti
 • Najpovoljnija kupovina odabranih brendova
 • Ekskluzivne ponude samo za članove Kluba
 • Digitalna članska kartica je uvek uz Vas, za lako i brzo ostvarivanje pogodnosti
 • Jednostavna provera statusa bodova i dostupnih pogodnosti u svakom trenutku – u Pet centar mobilnoj aplikaciji, na web kiosk stranici ili na praktičnom samouslužnom automatu u svakoj  Pet centar prodavnici
 • Stručni saveti, inspirativne ideje i personalizovane ponude za Vašeg ljubimca
 • Prvi saznajte novosti i najnovije ponude
 • Sa svojim ljubimcima postajete deo naše rastuće, odlično povezane Pet centar zajednice

Tako lako, do popusta sa Pet centar klubom može svako!

 • Kupovinom u  Pet centar prodavnicama uz člansku karticu sakupljate bodove
 • Dobijate po 1 bod za svaki potrošeni dinar
 • Iskoristite mogućnost ostvarivanja 10.000 nagradnih bodova šestom* kupovinom
  (*nagradni bodovi se dodeljuju ukoliko u međuvremenu niste koristili popust iz programa lojalnosti i ukoliko je 6 kupovina ostvareno u 6 različitih dana)
 • Izaberite željeni popust na celokupni iznos kupovine do 35.000 dinara:
  • 10.000 bodova = 5% popusta
  • 15.000 bodova = 10% popusta
  • 20.000 bodova = 15% popusta
 • Stanje bodova možete da proverite brzo i lako u Pet centar mobilnoj aplikaciji, na web kiosk stranici ili u  Pet centar prodavnicama.

Digitalno doba Pet centar kluba

Novo doba nagrađivanja vernosti donosi nove mogućnosti! Jedna od njih je i digitalna članska kartica Pet centar kluba, za još praktičnije, brže i jednostavnije korišćenje članskih pogodnosti, pri svakoj posetu Pet centar prodavnica.

 • Vaša digitalna članska kartica je odmah aktivna.
 • Uvek je uz Vas, na Vašem mobilnom uređaju.
 • Upotpunosti zamenjuje fizičku člansku karticu, ali ukoliko želite možete da ih koristite paralelno.
 • Jedan član – samo jedno aktivno članstvo.
 • Pet centar App nudi Vama i Vašem ljubimcu uzbudljive nove opcije i dodatne pogodnosti.

Kako se učlaniti?

U naš novi loyalty program možete da se učlanite:
 
1. pri sledećoj poseti omiljene Pet centar prodavnice na samouslužnom automatu, uz pomoć našeg prodajnog osoblja
2. putem web kiosk stranice u svega nekoliko klikova, iz udobnosti Vašeg doma.
3. putem mobilne aplikacije (preuzmite Pet centar App, registrujte se i učlanite u naš Klub), bilo kad i bilo gde.

Već ste član? Obnovite svoje članstvo za novo doba vernosti.

Kako biste iskoristili pogodnosti novog doba nagrađivanja, obnovite svoje članstvo u Pet centar klubu. To možete da uradite jednostavno i brzo, u svega nekoliko klikova, na način koji Vam najviše odgovara: pri sledećoj poseti omiljene Pet centar prodavnice (na samouslužnom automatu uz pomoć našeg prodajnog osoblja) ili putem web kiosk stranice na našem web sajtu ili putem Pet centar mobilne aplikacije. Odmah ćete ući u naše novo doba nagrađivanja vernosti!

Da li imate neiskorišćene nalepnice?

Ne brinite o neiskorišćenim nalepnicama iz prethodnog programa lojalnosti jer i one ulaze u novo doba. U periodu prilagođavanja na novi program, svoje neiskorišćene nalepnice jednostavno pretvorite u bodove ili u popust, u odabranoj Pet centar prodavnici. Samo pratite nekoliko jednostavnih koraka:

 1. Obnovite članstvo u Pet centar klubu, ukoliko to ranije već niste uradili, na način koji Vam najviše odgovara (putem mobilne aplikacije, na web kiosk stranici ili u prodavnici).
 2. Na kasi u prodavnici predajte karticu s nalepnicama.
 3. Sve Vaše neiskorišćene nalepnice odmah ćemo pretvoriti u bodove (1 nalepnica vredi 5.000 bodova do 31.7.2022., a od 1.8.-30.9.2022. iznosi 3.500 bodova).
 4. Nastavite da sakupljate bodove ili odmah iskoristite dostupan popust, po želji!

Važni datumi perioda prilagođavanja na novi program lojalnosti

Do 31.8.2022. još uvek možete da sakupljate nalepnice ukoliko svoje prethodno sakupljene nalepnice ne želite odmah da pretvorite u bodove. Krajnji rok za zamenu nalepnica bodovima je 30.9.2022. kada se završava prelazni period.

Najčešća pitanja

Bez obzira na to da li ste postojeći član, novi član ili želite da postanete član Pet centar kluba, ovde možete da pronađete odgovore na najčešća pitanja u vezi sa nagrađivanjem vernosti u našem Pet centar klubu.

Kako mogu da dobijem člansku karticu Pet centar kluba?

Člansku karticu Pet centar kluba novi član dobija odmah prilikom učlanjenja u Klub. Možete da se učlanite digitalno, putem Pet centar mobilne aplikacije (koju prethodno preuzimate na svoj mobilni uređaj i na nju se registrujete) ili na web kiosk stranici ili u bilo kojoj Pet centar prodavnici na samouslužnom automatu (naše prodajno osoblje će vam rado pomoći).

Koje pogodnosti dobijam uz Pet centar klub člansku karticu?

Članovi Kluba imaju povoljnije uslove kupovine u Pet centar prodavnicama kao i mogućnost učestvovanja u akcijama i programima vernosti namenjenim samo članovima Kluba. Članske pogodnosti se temelje na potrošačkim navikama i interesima člana u okviru Kluba. Nagrađivanje uključuje mogućnost sakupljanja bodova koji se mogu zameniti za popuste pri sledećim kupovinama, ekskluzivne članske ponude, kupone za ostvarivanje popusta i dodatnih pogodnosti i slično.

Da li pogodnosti Pet centar kluba važe i za Pet centar web shop?

Članske pogodnosti Pet centar kluba važe samo u Pet centar prodavnicama i za sada ih nije moguće koristiti pri online porudžbinama u Pet centar web shop-u (internet prodavnici). Online kupcima je omogućen poseban program pogodnosti, o čemu više možete saznati od naših web shop operatera, e-mailom na adresi webshop@pet-centar.rs/Stranica ili telefonski na broju 011/2123-305 (ponedeljak–petak 7:30–15:30h).

Imam staru člansku karticu, kako mogu da je zamenim sa novom?

Kako biste dobili novu člansku karticu potrebno je da obnovite svoje postojeće članstvo. To možete da uradite digitalno, putem Pet centar mobilne aplikacije (koju prethodno preuzimate na svoj mobilni uređaj i na nju se registrujete) ili na web kiosk stranici ili u bilo kojoj Pet centar prodavnici, na samouslužnom automatu (naše prodajno osoblje će vam rado pomoći).

Da li mogu da koristim pogodnosti i ukoliko kod sebe nemam člansku karticu?

Pogodnosti Pet centar kluba dostupne su samo članovima. Kao član Kluba neophodno je da pri kupovini u Pet centar prodavnicama imate svoju člansku karticu uvek kod sebe, bilo u digitalnom obliku (na svom mobilnom uređaju) ili fizički (plastična kartica), kako biste je na kasi pokazali i ostvarili članskih pogodnosti. Ukoliko se ipak dogodi da svoju člansku karticu slučajno nemate kod sebe, Vaše članske pogodnosti za tu kupovinu moći ćemo da vam dodelimo tek naknadno, ukoliko nam pošaljete kopiju vašeg računa e-mailom na adresu klub@pet-centar.rs. Za pomoć u ovakovoj situaciji se možete odmah obratiti i voditelju Pet centar prodavnice u kojem obavljate kupovinu.

Izgubio sam svoju člansku karticu, kako mogu dobiti novu?

Novu člansku karticu možete zatražiti digitalno (putem Pet centar mobilne aplikacije na svom mobilnom uređaju), pri poseti Pet centar prodavnici ili slanjem pisanog upita na e-mail adresu klub@pet-centar.rs. Zamena članske kartice ili dodela nove kartice će biti obavljena u najkraćem mogućem roku i neće uticati na status vaših bodova i članskih pogodnosti.

Da li je dovoljno da imam samo digitalnu člansku karticu kod sebe pri kupovini?

Da. Digitalna članska kartica je dovoljna za korišćenje članskih pogodnosti i nije nužno imati i fizičku (plastičnu) člansku karticu.

Da li mogu istovremeno da imam i digitalnu i fizičku člansku karticu?

Iako to nije neophodno, ukoliko to želite možete istovremeno da posedujete i digitalnu i fizičku (plastičnu) člansku karticu s istim jedinstvenim članskim brojem. Pritom vaša digitalna članska kartica predstavlja kopiju Vaše fizičke članske kartice, a za ostvarivanje članskih pogodnosti pri kupovini u Pet centar prodavnicama možete jednako koristiti jednu ili drugu varijantu svoje članske kartice.

Da li mogu istovremeno da imam više članskih kartica?

Ne, jer član Kluba može imati samo jedno aktivno članstvo. Svakom članu Kluba dodeljuje se njegov jedinstveni članski broj koji je naveden na njegovoj članskoj kartici, jednako na digitalnoj kao i na fizičkoj varijanti članske kartice.

Da li je moguće pri kupovini kombinovati pogodnosti više članova?

Članske pogodnosti su isključivo vezane uz jedinstveni članski broj člana. Pogodnosti ne možete da prenosete niti kombinujete sa pogodnostima koje su u vezi sa drugim individualnim članstvom u Pet centar klubu.

Želim da promenim svoje lične podatke, kako to mogu da uradim?

Ažuriranje ličnih i ostalih članskih podataka možete obaviti putem Pet centar mobilne aplikacije ili na web kiosk stranici ili na samouslužnom automatu u bilo kojoj Pet centar prodavnici, odabirom opcije 'Moj profil'. Slanjem pisanog upita na e-mail adresu klub@pet-centar.rs takođe možete da proverite i ažurirate svoje lične podatke.

Imam neiskorišćene nalepnice, šta da uradim sa njima?

Tokom perioda prelaska na novi program nagrađivanja vernosti postojećim članovima Pet centar kluba biće omogućeno da koriste prethodno sakupljene nalepnice, uz mogućnost da svoje neiskorišćene nalepnice iz prethodnog programa pretvorite u nove bodove ili u popust. Ukoliko prethodno niste obnovili svoje članstvo u Pet centar klubu, možete da birate da li sakupljene nalepnice želite da odmah iskoristite i ostvarite dostupni popust prema pravilima prethodnog programa lojalnosti (2 nalepnice za 5% popusta, 4 nalepnice za 10% popusta ili 6 nalepnica za 15% popusta) ili želite da obnovite svoje članstvo i da koristite nalepnice prema pravilima novog programa nagrađivanja. Nakon obnove članstva, svoje neiskorišćene nalepnice možete da pretvorite u nove bodove, pri čemu je do 31. 7. 2022. 1 nalepnica = 5.000 bodova, a od 1. 8. 2022. do 30. 9. 2022. 1 nalepnica = 3.500 bodova. Krajnji rok za zamenu nalepnica bodovima je 30. 9. 2022. Savetujemo Vam da se, pre kupovine u kojoj želite da iskoristie nalepnice, dodatno konsultujete s prodajnim osobljem prodavnice, koje će Vam po potrebi objasniti sve pojedinosti i pomoći u ostvarivanju željene opcije.

Do kada ću moći da iskoristim svoje stare nalepnice?

Korišćenje nalepnica sakupljenih u prethodnom programu lojalnosti moguće je zameniti za bodove tokom prelaznog perioda prilagođavanja na novi program, najkasnije do 30. 9. 2022. Nakon obnove članstva, svoje neiskorišćene nalepnice možete da pretvoriti u nove bodove, pri čemu je do 31. 7. 2022. 1 nalepnica = 5.000 bodova, a od 1. 8. 2022. do do 30. 9. 2022. 1 nalepnica = 3.500 bodova.

Kako mogu da proverim trenutno stanje bodova?

Pojedinosti o svojim bodovima, uključujući njihovo trenutno stanje i rok iskoristivosti, moći ćete da proverite u sklopu svog članskog profila, putem Pet centar mobilne aplikacije, na web stranici ili na samouslužnom automatu u Pet centar prodavnicama, odabirom opcije 'Moji bodovi'. Slanjem pisanog upita na e-mail adresu klub@pet-centar.rs takođe ćete moći da proverite aktuelno stanje i status svojih bodova. Pri kupovini u Pet centar prodavnicama, pokazivanjem članske kartice na kasi, takođe ćete moći da saznate trenutno stanje bodova i dostupnih popusta.

Da li bodovi imaju rok trajanja?

Da, bodovi će imati određeni rok u kojem ćete moći da ih iskoristite. Rok iskoristivosti bodova može biti različit, što zavisi od toga kada i kako će bodovi biti stečeni. Bodovi koji će biti prvi dodeljeni, prvi će se i koristiti za kupovinu. U slučaju da se pravovremeno ne iskoriste, bodovi će isteći (zastareti). Pojedinosti o svojim bodovima, uključujući njihov trenutni status i rok iskoristivosti, moći ćete da u svakom trenutku proverite u sklopu svog članskog profila (putem Pet centar mobilne aplikacije, na web stranici ili na samouslužnom automatu u Pet centar prodavnicama) ili slanjem pisanog upita na e-mail adresu klub@pet-centar.rs.

Da li mogu da sakupljam i/ili koristim bodove pri web porudžbini?

Pogodnosti Pet centar kluba važe samo za kupovinu u Pet centar prodavnicama, zato bodovi neće moći da se sakupljaju niti koriste pri online porudžbi u Pet centar web shop-u (internet prodavnici), već isključivo pri kupovini u Pet centar prodavnicama. Online kupcima je omogućen poseban program pogodnosti, o čemu više možete saznati od naših web shop operatera, e-mailom na adresi webshop@pet-centar.rs ili telefonski na broju 011/2123-305 (ponedeljak–petak 7:30–15:30h).

Da li mogu da sakupljam bodove sa starom članskom karticom?

U novom programu nagrađivanja vernosti nije moguće sakupljati bodove koristeći staru člansku karticu, već je potrebno prethodno obnoviti članstvo u Pet centar klubu. Savetujemo Vam da to učinite čim pre, na način koji Vam najviše odgovara: digitalno, putem Pet centar mobilne aplikacije (koju prethodno treba da preuzmete na svoj mobilni uređaj i da se na nju registrujete) ili na web stranici ili u Pet centar prodavnici, na samouslužnom automatu (naše prodajno osoblje će vam rado pomoći).

Kako mogu doći do 10.000 nagradnih bodova?

U novom programu nagrađivanja vernosti, uz uslov prethodnog obnavljanja članstva za postojeće članove, kupovinom u Pet centar prodavnicama se sakupljaju bodovi pri čemu 1 potrošen dinar donosi 1 bod. Ukoliko član ne koristi bodove sakupljene tokom 5 kupovina, u šestoj kupovini dobiće dodatnih 10.000 nagradnih bodova vernosti, uz uslove da je navedenih 6 kupovina ostvareno tokom 6 različitih dana. Dodatne bodove član će moći da osvoji učestvovanjem u povremenim posebnim akcijama i promocijama, kod kojih je to naznačeno.

Kakve dodatne ponude dobijam kao član Pet centar kluba?

U zavisnosti od Vaših interesa u okviru Pet centar kluba i postavkama saglasnosti za pojedine načine promotivne komunikacije, povremeno će Vam biti dostupne posebne ponude koje su namenjene samo članovima Kluba. To mogu biti dodatni popusti ili druge pogodnosti, koji se odnose na određenu kupovinu ili na kupovinu pojedinih proizvoda, ekskluzivne ponude dodatnih proizvoda ili usluga, odgovarajućih poklona za Vašeg ljubimca i drugo. Uvek ćemo težiti ka tome da posebne ponude prilagodimo navikama, potrebama i željama članova Kluba i njihovih ljubimaca.

Želim da dobijam Pet centar newsletter s posebnim ponudama, kako mogu da se prijavim?

Biće nam izuzetno drago ukoliko se budete prijavili za primanje naših newsletter-a, koje ćemo nastojati da što više prilagodimo vašim individualnim interesima. Za primanje newsletter-a možete se prijaviti već tokom učlanjenja u Pet centar klub ili pri registraciji u Pet centar mobilnu aplikaciju. Možete da se prijavite i bilo kada naknadno, u sklopu opcije 'Moj profil', na Pet centar mobilnoj aplikaciji ili na web kiosk stranici ili na samouslužnom automatu u Pet centar prodavnici. Online kupci se takođe mogu prijaviti za primanje newslettera, koji je prilagođenih našim web kupcima (više pojedinosti o mogućnostima za web kupce možete saznati u kontaktu s našim web shop operaterima).

Da li želite da znate još više?

Uslovi i pravila Pet centar kluba

Pišite nam na kontakt e-mail za članove:  klub@pet-centar.rs

Za još više pogodnosti preuzmite Pet centar App, registrujte se i potražite rubriku "Pet centar klub".

To je velika ljubav!

WISHLIST

Vaša korpa je prazna.

Dodajte proizvode u korpu

Nastavite kupovinu
0