Pretražujte...
PRETRAŽI PROIZVODE
Kategorije

WAUkanijada - prijavi se za veliko finale!

O nama

Pet centar je specijalizovana maloprodaja hrane i opreme za sve kućne ljubimce, prisutan u Srbiji od 2008. godine kada je na Novom Beogradu otvorena prva Pet centar prodavnica u Srbiji.

Danas regionalni lider, Pet centar je započeo sa radom daleke 1999. godine, sa željom da postane mesto najšire ponude asortimana za kućne ljubimce.

Od tih početaka puno se promenilo: višestruko je proširen asortiman, prodavnice su veće i prilagođene najvišim standardima moderne maloprodaje, izradili smo vlastitu robnu marku hrane za pse i mačke koja pruža najbolji odnos cene i kvalitete na tržištu, te konstantno radimo na unapređenju ponude i osiguranju najboljih cena za naše kupce.

Posebno smo posvećeni postizanju najviših standarda kvaliteta usluge, na čemu stalno radimo u želji da nadmašimo očekivanja naših kupaca. U okviru svih Pet centar prodavnica rade i veterinarske apoteke u kojima uvek možete dobiti i stručan savet nekog od naših veterinara, a snabdevanje robom je automatizovano i strogo se kontroliše, kako biste uvek pronašli onaj artikal po koji ste došli. Pet centar nudi kompletan asortiman hrane i opreme za sve kućne ljubimce, kao i bogatu ponudu malih životinja (ptice i glodari), akvaristike i teraristike. Sve životinje iz Pet centra imaju veterinarsku potvrdu i dokaz porekla od registrovanih odgajivača iz Srbije i sveta.

Danas je Pet centar prepoznat kao vodeća specijalizovana maloprodaja za kućne ljubimce u regionu, sa kvalitetom ponude i usluge na nivou najboljih specijalizovanih maloprodaja u Evropi. U Srbiji, Pet centar ima 17 prodajnih objekta.

Takođe, Pet centar je postao deo međunarodne Pet Network International grupacije, koja osim u Srbiji posluje i u Hrvatskoj, Sloveniji, Rumuniji i Bugarskoj. Svi zaposleni Pet Network grupe, u pet zemalja i više od 150 prodavnica, ljubitelji su i najčešće vlasnici životinja.

Naša misija je uneti radost u živote kućnih ljubimaca i njihovih vlasnika, promovisati prednosti suživota ljudi i životinja, te edukovati široku javnost i konstantno promovisati dobrobit životinja.

Zahvaljujemo našim kupcima na ukazanom poverenju i nadamo se da ćemo ga i u budućnosti opravdati, a ako do sada niste imali prilike posetiti neku od naših prodavnica, pozivamo Vas da svakako dođete zajedno sa svojim ljubimcem.

Pet centar

To je velika ljubav!

Pet Network SRB veterinarska apoteka d.o.o.
Adresa: Bulevar Milutina Milankovića 1v, 11070 Beograd
MB: 20205539
PIB: 104643930
PDV: 380052428

E-mail: info@pet-centar.rs
Tel: 011 / 2123 310
Fax: 011 / 2123 304

Lista želja

Vaša korpa je prazna.

Dodajte proizvode u korpu

Nastavite kupovinu
0