Pretražujte...
PRETRAŽI PROIZVODE
Kategorije

WAUkanijada - Saznaj više i prijavi se!

 

Kupovina i dostava

Na prvu online kupovinu se ostvaruje 5% popusta.
Popust će biti obračunat na poslednjem koraku poručivanja, na iznos porudžbine od najviše 35.000 din
Popust se ne može sabirati sa drugim popustima i pogodnostima.

1. Opšti uslovi kupovine

Dostava:

Kurirskoj službi je potrebno 1-5 radnih dana za dostavu porudžbina.
Za porudžbine iznad 2900 rsd dostava je besplatna
Za porudžbine u vrednosti od 790 rsd do 2900 rsd dostava se naplaćuje 190 rsd.
Za porudžbine u vrednosti manjoj od 790 rsd dostava se naplaćuje 290 rsd
Proizvodi sa dodatnom naplatom dostave bez obzira na iznos porudžbine su posebno označeni.

Plaćanje:

Kreditnim karticama VISA i MasterCard i debitnom karticom Maestro i Dina; Vašu karticu teretićemo tek nakon što Vam potvrdimo porudžbinu i pripremimo paket za isporuku.
Opštom  uplatnicom ili e-bankingom. Porudžbine plaćene na ovaj način biće isporučene kada uplata postane vidljiva na izvodu Pet centra.
Pouzećem: gotovinski dostavljaču – zaposlenom predstavniku kurirske službe D Express.
 

2. Uputstvo za online kupovinu

Registracija

Da biste koristili Pet centar internet prodavnicu možete i ne morate dovršiti proces registracije. Registracija kupcu omogućava čuvanje započetih porudžbina i naknadni pregled poslatih porudžbenica.

Poručivanje

Putem Internet prodavnice omogućavamo Vam kupovinu većine proizvoda. Izuzetak su pojedini proizvodi koji se zbog veličine, lomljivosti ili sličnih razloga ne mogu kupiti putem Interneta te je kod tih artikala navedena informacija da je kupovina moguća samo u Pet centar  prodavnicama. Kod proizvoda koji u nazivu sadrže dodatak "razne boje", "razni oblici", "razni likovi", "razni ukusi", "razne veličine" i slično nije moguće poručiti specifično obeležje (npr. tačno određenu boju ili oblik proizvoda) te je slika koja ilustruje takav proizvod samo informativna.
Pet centar Internet stranice mogu se koristiti i svi sadržaji pregledati za Vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korišćenje. Pet Network nije odgovoran za troškove telefona, prometa podataka ili bilo koje druge troškove do kojih može doći prilikom porudžbine ili pregleda/pretraživanja web stranica.
 

Porudžbinu možete da izvršite na sedeći način:

 • sve proizvode označene kao „isporučive“možete dodati u korpu klikom na ikonicu korpe te nakon što ste dodali sve željene proizvode, porudžbinu možete dovršiti klikom na ikonu „Kupi“;
 • odaberite jedan od načina dostave koje nudimo;
 • na on line obrascu unesite svoje lične podatke i to: vrsta kupca, e-mail adresu, državu, ime, prezime, adresu za dostavu (ukoliko ste odabrali dostavu na Vašu adresu), poštanski broj, grad, broj mobilnog telefona)
 • odaberite način plaćanja;
 • da biste zaključili porudžbinu, kliknite na dugme „Potvrdi kupovinu“.
 
Molimo Vas da prilikom porudžbine pročitate i prihvatite ove Uslove kao i Pravila zaštite podataka o ličnosti.
Tokom porudžbine imate mogućnost da samostalno ispravite podatke / ili da unosite ili uklanjate proizvode iz korpe, sve do zaključenja porudžbine.
Po završetku procesa kupovine dobićete potvrdu porudžbine na e-mail adresu koju ste naveli u obrascu za kupovinu. Potvrda porudžbine se šalje automatski putem e-maila te ne predstavlja obavezujuće prihvatanje Vaše ponude. Ugovor je sklopljen kada Vam zasebnim e-mailom potvrdimo otpremu robe. U slučaju da iznimno nismo u mogućnosti isporučiti neki od naručenih proizvoda iz bilo kog razloga, naš operater će Vas kontaktirati telefonski ili e-mailom kako bi se dogovorila isporuka zamenskog proizvoda ili eventualno otkazivanje naručenog proizvoda.
Ako nije moguće da Pet Network SRB veterinarska apoteka doo prihvati porudžbinu ili je porudžbina otkazana, ugovor o kupoprodaji nije sklopljen u odnosu na proizvode za koje je poslana obavest da se porudžbina ne prihvaća te ćemo Vam bez odgode, a najkasnije u roku od 14 dana, izvršiti povrat uplate. Pet Network može da otkaže porudžbinu odnosno da ne isporuči robu ukoliko ustanovi da je došlo do zloupotrebe internet stranice ili utvrdi da su podaci na porudžbini nepotpuni odnosno netačni.
Sve cene u Pet centar Internet prodavnici su izražene u dinarima (DIN) sa obračunatim PDV-om.
U slučaju bilo kakvih problema i nejasnoća prilikom procesa poručivanja slobodno kontaktirajte našeg operatera na e-mail: webshop@pet-centar.rs ili na tel. 011/2123-305, ponedeljak - petak  8.00 - 16.00 časova.
 

3. Dostava

Poručena roba dostavlja se isključivo na području Republike Srbije.
Poručenu robu dostavlja kurirska služba D Express na adresu koja je navedena u porudžbenici. Dostava se vrši u roku od 1-5 radnih dana od datuma porudžbine.
Ako osoba koja je poručila (koja preuzima) proizvod prilikom dostave nije kod kuće, dostavljač će na navedenoj adresi ostaviti "obaveštenje o prispeću pošiljke" na kojoj će biti naveden telefonski broj za dogovor oko termina ponovljene dostave u periodu od 8 dana. Nakon tog roka pošiljka se vraća pošiljaocu.
Ukoliko niste primi robu ili obaveštenje o isporuci u očekivanom vremenu, molimo Vas da nas o tome neodložno obavestite, kako bi preduzeli radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamenska pošiljka.
Cena dostave:
 • Za porudžbine iznad 2900 rsd dostava je besplatna
 • Za porudžbine u vrednosti od 790 rsd do 2900 rsd dostava se naplaćuje 190 rsd.
 • Za porudžbine u vrednosti manjoj od 790 rsd dostava se naplaćuje 290 rsd
 • Proizvodi sa dodatnom naplatom dostave bez obzira na iznos porudžbine su posebno označeni.

 

4. Plaćanje

Vrste plaćanja:
 • Kreditnim karticama VISA i MasterCard i debitnom karticom Maestro i Dina; Vašu karticu teretićemo tek nakon što Vam potvrdimo porudžbinu i pripremimo paket za isporuku.
 • Opštom uplatnicom ili e-bankingom. Porudžbine plaćene na ovaj način biće isporučene kada uplata postane vidljiva na izvodu Pet centra.
 • Pouzećem: gotovinski dostavljaču – zaposlenom predstavniku kurirske službe D Express.
Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.
Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.
 

5. Izjava o konverziji

Ako uplatu vršite kreditnom karticom izdatom od inostrane banke, sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.
 

6. Ispravnost pošiljke, reklamacije, povraćaj i zamena robe

Prodavac se obavezuje da će isporučiti proizvod koji je tehnički ispravan, ima ispravan rok trajanja, zapakovan je u originalnu ambalažu te odgovara vrsti i opisu proizvoda navedenom na www.pet-centar.rs.
Slika koja ilustruje proizvod na Internet stranici ne mora odgovarati stvarnom izgledu proizvoda, posebno kod proizvoda kojima je u samom nazivu na Internet stranicama navedeno „razne boje“, „razni ukusi“, „razne veličine“, „razni oblici“ i sl., i kupac takve prozvode ne može reklamirati sa te osnove.
Zadržavamo pravo na greške opisa, fotografija, cena i broja artikala zbog automatskog unosa artikala u sistem, kao i automatske potvrde porudžbine. U slučaju greške merodavna je potvrda našeg operatera.
Naručeni proizvodi pakuju se na način da tokom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni.
Prilikom dostave robe, molimo Vas da proverite isporučenu robu te eventualna oštećenja reklamirate osobi koja je dostavila robu. Ukoliko su na isporučenoj robi vidljiva spoljašnja oštećenja, kupac ima pravo da odbije preuzimanje naručene robe. Molimo Vas da uporedite dostavljene proizvode (vrstu i količinu dostavljenih proizvoda)  sa računom i ukoliko nešto nedostaje ili je isporučen pogrešan proizvod, na licu mesta o tome obavestite dostavljača. Primalac i dostavljač na licu mesta zapisnički utvrđuju i svojim potpisom potvrđuju nedostatke. Molimo Vas da obratite pažnju na to da je provera ispravnosti pošiljke odgovornost kupca i da naknadne reklamacije u smislu količine i vrste dostavljene robe i vidljivih nedostataka nismo obavezni uvažiti.
Pet Network SRB veterinarska apoteka doo će u najkraćem mogućem roku, prvom mogućom dostavom, o svom trošku dostaviti artikle za koje se na gore navedeni način utvrdi da nedostaju u pošiljci ili da su dostavljeni u neispravnom stanju, ili će kupcu odobriti povraćaj novca, prema izboru kupca.
Kupac ima pravo na povraćaj robe u slučaju da proizvod ima materijalni ili kvalitativni nedostatak koji nije bilo moguće uočiti prilikom preuzimanja robe. Takav proizvod je potrebno prijaviti i reklamirati kako bi kupac ostvario parvo na zamenu takvog proizvoda ili povraćaj novca.
Sve prigovore moguće je slati ,  u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, na e-mail adresu: webshop@pet-centar.rs.
 
Nakon što kupac reklamira ispravnost proizvoda, Pet Network SRB će u najkraćem roku obezbediti preuzimanje robe,  posredstvom dostavljača ovlašćene kurirske službe D Express. Otpremne troškove kod takvog povraćaja u potpunosti će preuzeti Pet centar, nakon čega će bez ikakve naknade poslati kupcu zamenski proizvod prvom mogućom dostavom ili mu odobriti povraćaj novca, prema izboru kupca.
 

8. Obaveštenje o načinu izjavljivanja reklamacija potrošača

Potrošač može da izjavi reklamaciju prodavcu radi ostvarivanja svojih prava iz člana 51. i člana 80. Zakona o zaštiti potrošača, kao i zbog pogrešno obračunate cene i drugih nedostataka.
Potrošač može izjaviti reklamaciju na prodajnom mestu, putem maila na adresu reklamacije@pet-centar.rs ili poštanskim putem na adresu Pet Network SRB veterinarska apoteka doo, Bulevar M. Milankovića 1v, Beograd uz dostavu računa na uvid ili drugog dokaza o kupovini (kopija računa, slip i sl.).
Na izjavljenu reklamaciju odgovorićemo Vam bez odlaganja, a najkasnije u roku od osam dana od dana prijema reklamacije, pisanim ili elektronskim putem odgovori potrošaču na izjavljenu reklamaciju. Odgovor će da sadrži odluku da li je reklamacija prihvaćena, obrazloženje ako se ne prihvata, izjašnjenje o Vašem zahtevu o načinu rešavanja i konkretan predlog u kom roku će i kako ćemo da rešimo reklamaciju ukoliko je prihvatamo. Rok za rešavanje reklamacije ne može da bude duži od 15 dana od dana podnošenja reklamacije. Postupićemo u skladu sa odlukom i predlogom za rešavanje reklamacije ukoliko dobijemo Vašu prethodnu saglasnost koju nam trebate dati u roku 3 dana od prijema našeg odgovora. Ako se u tom roku ne izjasnite, smatraćemo da niste saglasani sa predlogom. 
Ukoliko odbijemo Vašu reklamaciju, imate mogućnost da u roku od godinu dana od izjavljivanja reklamacije pokrenete vansudski postupak rešavanja potrošačkog spora pred nadležnim telom, imenovanim od strane Ministarstva unutrašnje i spoljne trgovine u skladu s Zakonom o zaštiti potrošača. Potrošač se obraća na adresu „Informatičke platforme za vansudsko rešavanje potrošačkih sporova ADR (mtt.gov.rs) nakon čega se predlog za pokretanje vansudskog postupka dostavlja trgovcu, koji ima 15 dana da se izjasni da li priznaje ili osporava predlog potrošača. Na osnovu čl. 151. st. 2. Zakona o zaštiti potrošača, trgovac je obvezan  da učestvuje u vansudskom rešavanju potrošačkog spora.
U slučaju prihvata reklamacije Pet Network Srb veterinarska apoteka će da obezbedi preuzimanje robe, posredstvom dostavljača ovlašćene kurirske službe D Express s kojim ima uspostavljen ugovorni odnos. Troškove kod takvog povraćaja u potpunosti će preuzeti Pet Network, nakon čega će bez ikakve naknade poslati kupcu zamenski proizvod prvom mogućom dostavom ili mu odobriti povraćaj novca, prema izboru kupca.
 
 9. Pravo na odustanak od ugovora zaključenog na daljinu
Vašu porudžbinu, u skladu sa čl. 28., čl. 34. i čl. 35. Zakona o zaštiti potrošača (Sl. glasnik RS, br. 62/2014) možete otkazati i od nje odustati bez navođenja razloga i dodatnih troškova u roku od 14 dana nakon preuzimanja proizvoda u državinu. U tom slučaju proizvod ćemo preuzeti nazad uz povraćaj novca ili ga zameniti za drugi proizvod, prema Vašem izboru. Robu ćemo preuzeti sami posredstvom dostavljača ovlašćene kurirske službe D Express. Troškove jednog povraćaja i slanja zamenskih proizvoda snosi Pet Network SRB, a direktne troškove eventualnih naknadnih povraćaja snosi kupac.
 
Ukoliko želite odustati od ugovora zaključenog na daljinu i vratiti jedan ili više proizvoda,  molimo Vas da nas jednostavno kontaktirate  na e-mail: webshop@pet-centar.rs ili popunite i pošaljite Izjavu o odustanku od ugovora zaključenog na daljinu u elektronskoj formi (kliknite na link za preuzimanje obrasca) pri čemu ćemo Vas o prijemu obrasca bez odlaganja obavestiti elektronskom poštom. Naši operateri kontaktiraće Vas u najkraćem mogućem roku radi što efikasnijeg osiguranja Vaših prava.
 
Ako odustanete od ugovora zaključenog na daljinu, povraćaj novca, uključujući i troškove isporuke, izvršićemo najkasnije u roku od 14 dana od dana kada smo primili obrazac za odustanak od ugovora, uz prethodno preuzimanje u državinu vraćene robe, koristeći ista sredstva plaćanja koja ste Vi koristili u prvobitnoj transakciji.
 
U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Pet Network SRB će izvršiti povraćaj isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.
 
U slučaju da se saglasite sa korišćenjem drugog sredstva plaćanja za povraćaj plaćenog iznosa, zbog takvog povraćaja nećete snositi nikakve troškove.
 
Molimo Vas da obratite pažnju na mogućnost odgovornosti za umanjenje vrednosti robe koje nastane kao posledica rukovanja robom na način koji nije adekvatan, odnosno prevazilazi ono što je neophodno da bi se ustanovili priroda, karakteristike i funkcionalnost robe.
 

Lista želja

Vaša korpa je prazna.

Dodajte proizvode u korpu

Nastavite kupovinu
0